1:1 programma ALIGN YOUR BUSINESS

Een business runnen op een manier die 100% bij jou past?

Online zichtbaar zijn en ondernemen on your own terms,

Samen je dromen vertalen naar praktijkgerichte stappen.

Ik zorg ervoor dat je meer klanten krijgt, waardoor je zonder stress vanuit innerlijke rust kunt bouwen aan je bedrijf om de vrijheid voor jezelf te creëren waar je zo naar verlangt.

 

1:1 programma ALIGN YOUR BUSINESS

Een business runnen op een manier die 100% bij jou past?

Online zichtbaar zijn en ondernemen on your own terms,

Samen je dromen vertalen naar praktijkgerichte stappen.

Ik zorg ervoor dat je meer klanten krijgt, waardoor je zonder stress vanuit innerlijke rust kunt bouwen aan je bedrijf om de vrijheid voor jezelf te creëren waar je zo naar verlangt.

 

In een notendop...

Strategie

Samenwerken aan een strategie + plan van aanpak die past bij jou zodat jij je doelen gaat behalen

Online Academy

Je leert een sterk online fundament bouwen die die je helpt naar meer leads, klanten en omzet en kunt deze eindeloos uitbreiden en hergebruiken

Wekelijkse calls

3 maanden lang gaan we samen werken aan je bedrijf. Elke week hebben we een call gepland staan. It's time to grow your business!

Mindset & strategie

Leer hoe je deze twee voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Ontdek de kracht van deze gouden combi

Als succes niet voor je lijkt weggelegd...

Waarom blijft het zo’n uitdaging om je bedrijf succesvol te maken? Waarom is het zo moeilijk om leads te vinden en betalende klanten binnen te halen? Voel je je vastzitten in een onproductieve sleur?

Of ben je er helemaal klaar mee? Genoeg met eindeloos experimenteren en gefrustreerd raken door gebrek aan resultaat. Jij wilt doelgerichte stappen zetten om je bedrijf te laten groeien en op te schalen, toch?

Misschien heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken. Maar ik verzeker je, je bent niet de enige. Ik heb talloze gesprekken gevoerd met ondernemers die tegen dezelfde obstakels aanlopen: moeite met het vinden van klanten en het creëren van een stabiel bedrijf. Het is verbazingwekkend, nietwaar? Het lijkt alsof iedereen om je heen succesvol is, behalve jij. Maar dat is absoluut niet waar.

 

Mij lukte het eerst ook niet…
Ik begrijp je volledig, omdat ik in dezelfde situatie heb gezeten. Ik deed alles wat ik dacht dat nodig was, volgde de bewezen strategieën die voor anderen werkten en gebruikte marketingkanalen waarvan ik wist dat ze effectief waren, maar waar ik totaal geen plezier aan beleefde. Mijn focus was ver te zoeken, mijn aanbod was overweldigend en ik probeerde van alles om omzet te genereren, maar zonder enig resultaat. De inspanning die ik erin stak, werd bij lange na niet beloond.

Gelukkig besefte ik al snel dat dit niet was wat ik hier te doen had. Het werd steeds duidelijker dat ik niet deed wat ik leuk vond, ik nam enkel marketing taken uit handen, maar ik vond het veel leuker om ondernemers zelf te leren hoe het marketing spelletje werkt en te helpen met hun mindset. Diep van binnen wist ik dat ik dit veel leuker vond, maar ergens durfde ik het niet meteen. Ik ontdekte dat ondernemen steeds natuurlijker aanvoelde en dat ik steeds minder weerstand ondervond en minder hard werkte voor mijn gevoel. Combineer dit met een strategie die je niet alleen leuk vindt, maar die ook daadwerkelijk werkt – en je hebt een winnende formule in handen. En dat is precies wat ik je ga bieden.

De oplossing voor een succesvol bedrijf

Mijn programma, ALIGN YOUR BUSINESS is dé oplossing voor ondernemers die genoeg hebben van de one-size-fits-all formules en eindelijk inzien dat een bewezen strategie geen garantie is voor een voortdurende stroom van inkomsten. Er is meer voor nodig. Het draait om het vinden van de juiste combinatie tussen strategie en afstemming op wat bij jou past.

Tijdens mijn intensieve 1-op-1 programma van drie maanden leer ik je alle praktische stappen en strategieën die essentieel zijn voor online zichtbaarheid, groei en opschaling. 

Op deze manier kun je de gewenste resultaten behalen voor je bedrijf, zoals het aantrekken van meer klanten, het ervaren van ultieme vrijheid en innerlijke rust.

Je hebt lang genoeg geworsteld. Nu is het tijd om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en succes te bereiken op JOUW voorwaarden.

Herken je jezelf in een of meer van de volgende gedachten?

Dit is wat je verlangt, toch?

Dit is precies wat je kunt bereiken met ALIGN YOUR BUSINESS. Samen zullen we werken aan het realiseren van jouw gewenste resultaten. Het is tijd om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen en de vrijheid en succes te ervaren waar je naar verlangt.

Voor wie is het?

Voor ambitieuze ondernemers die voelen dat ze vastlopen binnen hun bedrijf, is ALIGN YOUR BUSINESS de sleutel tot transformatie. Als jij worstelt met het ontbreken van een sterk online fundament, het gebrek aan een heldere strategie en het gevoel van frustratie rondom je online zichtbaarheid, dan is dit programma speciaal voor jou.

✦ ALIGN YOUR BUSINESS is ontworpen om ondernemers te begeleiden die bereid zijn om verandering aan te brengen en te groeien. Het is voor diegenen die niet langer genoegen nemen met beperkingen en het gevoel hebben dat ze moeten kiezen tussen hun verlangens. Het is tijd om uit dat patroon van belemmerende gedachten te stappen en vol vertrouwen je intuïtie te volgen. Je kunt groots dromen en ontdekken dat je ‘én, én’ kunt bereiken in plaats van ‘of, of’.

✦ Het programma is voornamelijk geschikt voor dienstverlenende ondernemers en kennis ondernemers die online werken. Samen gaan we werken aan het vergroten van je klantenbestand door sterke online zichtbaarheid, het verhogen van je omzet en het bereiken van ultieme vrijheid in jouw bedrijf waardoor je innerlijke rust ervaart. 

Dus, als jij vastberaden bent om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en klaar bent voor de transformatie die ALIGN YOUR BUSINESS biedt, wacht dan niet langer. Dit programma is speciaal voor jou ontworpen. Sluit je aan bij ALIGN YOUR BUSINESS en zet vandaag nog de eerste stap richting de groei en het succes waar je naar verlangt.

Waarom 1:1 samenwerken?

Een 1:1 traject van drie maanden is een absolute must-have omdat het je de ultieme kans biedt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Gedurende deze intensieve periode sta ik volledig aan je zijde en bied ik je persoonlijke begeleiding op maat. Samen zullen we je strategie optimaliseren, je online zichtbaarheid vergroten en je bedrijf laten groeien. Op een manier die volledig resoneert met je. We zorgen dat jij je business vanuit full alignment gaat runnen. 

We zullen een deepdive maken in jouw specifieke situatie, uitdagingen en doelen, en ik zal mijn kennis gebruiken om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Dit 1:1 traject is een ervaring die volledig op jouw behoeften is afgestemd.

Met wekelijkse 1:1 calls krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen, feedback te ontvangen en je voortgang te bespreken. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader de komende weken! Je go-to person bij alles waar je tegenaan loopt businesswise. 

Bovendien krijg je ook toegang tot de online academy, waar je gedurende 12 maanden kunt blijven leren en groeien op het gebied van online marketing. Dit zorgt ervoor dat je continu je kennis kunt bijspijkeren en je vaardigheden kunt verbeteren, zelfs nadat het 1:1 traject is afgerond.

Kortom, het 1:1 traject van drie maanden is een onmisbare investering omdat het je de unieke kans biedt om de volledige aandacht en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Het is de snelste en meest effectieve manier om jouw doelen te bereiken en jouw droombedrijf te creëren vanuit alignment.

Klaar om meer klanten aan te trekken, ultieme vrijheid te ervaren en innerlijke rust te vinden in jouw onderneming? Wacht niet langer en investeer in jezelf door deel te nemen aan dit exclusieve 1:1 traject van drie maanden. 

ROADMAP - de fases binnen het programma

Voor zowel het actief als (semi)passief verkopen van je aanbod

FASE 1: KICK-OFF EN STRATEGIE

Tijdens onze krachtige KICK-OFF sessie gaan we samen bepalen welke kanalen, strategieën en systemen het beste passen bij je. We zullen je positioneren als een ware expert in jouw vakgebied, werken aan een strategisch aanbod en dit vertalen naar een ultieme klantreis.

FASE 2: CREATIE

Nu is het tijd om jouw strategie tot leven te brengen. Samen zetten we de benodigde stappen om jouw business te voorzien van een solide online fundament. Je zult merken dat je snel vooruitgang boekt, en ik sta altijd voor je klaar om met je te sparren wanneer dat nodig is. We werken samen aan elk detail.

FASE 3: ONLINE ZICHTBAARHEID EN MINDSET

Je krijgt toegang tot alle tools die je nodig hebt om een krachtig online fundament te creëren, waardoor je optimaal zichtbaar bent voor jouw ideale klanten. Maar het gaat verder dan dat. We besteden ook veel aandacht aan het versterken van jouw mindset, zodat je kunt groeien als ondernemer én als persoon. Elk volgend niveau van jouw business vraagt om persoonlijke groei en ontwikkeling, en ik begeleid je daarbij.

Ontdek de kracht van een unieke strategie voor jouw succes

Je hebt misschien al gemerkt dat elke strategie op zichzelf kan werken. Er zijn talloze opties, zoals gratis weggevers, masterclasses en meer. Maar hier is het geheim: niet elke strategie werkt even goed voor jou. Wat echt het verschil maakt, is ontdekken wat bij jou past en de juiste dingen combineren. En dat is precies waar dit programma om draait.

Het is essentieel dat je je focust op de juiste kanalen die jouw groei stimuleren en meteen investeert in een bedrijf dat klaar is om op te schalen. Je wilt immers nooit tegen dat bekende plafond aanlopen. ALIGN YOUR BUSINESS is een uniek traject dat zich richt op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen.

Tijdens een uitgebreide 1:1 KICK-OFF sessie gaan we dieper in op jouw behoeften en doelen, en creëren we een marketingstrategie die volledig aansluit bij wie jij bent. Dit wordt gevolgd door wekelijkse 1:1 sessies gedurende drie maanden. Op die manier heb je alles in huis om de gewenste resultaten te behalen.

Investeer vandaag nog in een strategie die echt bij jou past en ontdek hoe ALIGN YOUR BUSINESS jouw weg naar succes kan veranderen.

Dit is de realiteit die je kunt bereiken na ALIGN YOUR BUSINESS:

Een gestructureerd en stabiel bedrijf: Je hebt helderheid en stabiliteit in je bedrijf, je aanbod, je verdienmodel en je marketingstrategie.

Volledige controle over je bedrijf: Je doet alles binnen je bedrijf op jouw eigen voorwaarden. Je neemt de regie en bepaalt zelf hoe je wilt werken.

Experimenteren en groeien: Je hebt inzicht in wat werkt voor jou en je bedrijf, en je gaat actief experimenteren met deze inzichten om nog meer succes te behalen.

Energie en groei: Je doet de dingen waar je energie van krijgt, en dit draagt bij aan de groei van je bedrijf. Plezier en flow zijn de drijfveren achter je succes.

Mindset voor succes: Je begrijpt dat een succesvol bedrijf grotendeels afhankelijk is van je mindset. Je overwint twijfels, faalangst en angst, omdat je doet wat je leuk vindt en weet dat succes onvermijdelijk is.

Constante groei: Je begrijpt dat marketing geen quick fix is, en je bent bereid om voortdurend stappen te zetten die je laten groeien. Je blijft jezelf ontwikkelen en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Alignment met je diepste verlangens: Je bent volledig in alignment met wat je diep van binnen wilt. Je voelt het en je weet dat je op de juiste weg bent naar het realiseren van je dromen.

Word je eigen online marketeer: Je hebt alle kennis in huis om je eigen online marketeer te worden. Je bent zelfverzekerd en kunt de marketing van je bedrijf zelfstandig beheren.

Dit krijg je allemaal

1:1 KICK-OFF

We gaan aan de slag met een marketingstrategie bedenken die volledig past bij jou op elk vlak. Na deze sessie heb jij een duidelijk en doelgericht plan voor de komende weken, waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat jij je doelen gaat behalen.

Wekelijkse 1:1 calls

Elke week hebben we een exclusieve 1:1 call. Hier kun je al je vragen stellen, feedback vragen op je werk en samen kijken we naar jouw voortgang. Ik ben er om je te ondersteunen, bij te sturen en je te motiveren. Samen zorgen we ervoor dat jij succes behaalt!

Online Academy

Je krijgt maar liefst 12 maanden toegang tot de uitgebreide online academy. Hier vind je alle essentiële lessen en workshops die je verder brengen op het gebied van online marketing. Je bouwt een sterke online basis op en leert alles, van het inrichten van tools tot het maken van overtuigende meta advertenties. Alles wat je nodig hebt om online te groeien vind je hier.

FULL SUPPORT

Naast onze wekelijkse calls sta ik altijd voor je klaar. Je mag zonder aarzeling in mijn WhatsApp of mailbox verschijnen met jouw vragen, uitdagingen of ideeën. Ik bied je ook de mogelijkheid om je werk door mij te laten nakijken, zodat je zeker weet dat je op de juiste weg bent en het beste uit jezelf haalt.

De investering

ALIGN YOUR BUSINESS

1:1 PROGRAMMA
2500
2000 Exclusief btw
  • KICK-OFF
  • 3 maanden wekelijks 1:1 coaching via zoom
  • Toegang uitgebreide online academy
  • Betalen in 3 termijnen mogelijk
  • Ik werk met strategieën die zo snel mogelijk zorgen voor een Return On Investment
KORTING

Neem een kijkje in de online academy

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu in no-time heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

Na 5 jaar vol waardevolle ervaring bij diverse bedrijven, veel zelfstudie, mijn hbo opleiding in small business and retail management en mijn eigen onderneming, heb ik mijn expertise ontwikkeld. Hierdoor kan ik in één oogopslag de juiste strategie herkennen en deze op jouw unieke situatie toepassen. Mijn ervaring heeft me voorbereid om je te helpen met het runnen van een business die bij je past en met werkende strategieën. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online zichtbaarheid optimaal in te richten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties of een funnel ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen over online marketing. Jij bespaart tijd omdat ik het voor je heb verzameld. 

Daarbij kijken we samen verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. 

Ben jij klaar om een bedrijf te runnen om de vrijheid te krijgen waar je zo naar verlangt? Ik help je.

Plan hieronder je kennismakingsgesprek, dan kijken we of we een match zijn.

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen.

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu met een halfuurtje heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

In 5 jaar tijd heb ik de expertise opgebouwd waarover ik nu beschik. Kennis van meerdere marketingkanalen en ik kan het totaalplaatje in één oogopslag zien. Ik zie precies (voor zover dat kan) welke strategie iemand gebruikt. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online marketing op te zetten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen van marketing. Alhoewel het tegenwoordig lijkt of iedereen er een kei in is. Dit kan nog meer frustratie opwekken dan je al hebt omdat je weinig resultaat ziet van de energie die je erin stopt. 

Daarbij kijken wij verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak door te kijken naar je Human Design Chart. Zodat je vanuit jouw eigen energie, de juiste mensen gaat aantrekken. Want ik geloof niet in een one-size-fits-all formule. Iedereen is uniek. Dus ook je bedrijf en daarbij horende marketingaanpak.

Lieve woorden van andere ondernemers

Veelgestelde vragen

De eerste keer tijdens een KICK-OFF en gevolgd door elke week een call gedurende 3 maanden dus 12 calls in totaal. Indien jij of ik met vakantie zijn schuiven de calls een weekje (of meer) door. 

Ten eerste super tof dat je wilt starten met ondernemen! Het programma is in een hoog tempo om alles te doen binnen 3 maanden. Het kan zeker geschikt zijn. Het is wel handig als je een website hebt. Start je echt vanaf nul? Misschien vind je het fijn om vooraf even te bellen samen. Dan vertel ik je precies wat je kunt verwachten. Misschien heb je namelijk meer behoefte aan een andere tijdsduur.

Het is geschikt voor online kennisondernemers en dienstverlenende ondernemers. Voor ondernemers die niet geloven in een one-size-fits-all formule en hun unieke code willen kraken.

Heb je een winkel of webshop? Dan kan het minder geschikt zijn in sommige gevallen. Tenzij je een zijstap wilt maken. 

Lijkt het je heel tof om mee te doen, maar weet je niet zeker of het past bij jou en je bedrijf? Neem dan even contact op. Ik adviseer je graag. 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat je bedrijf nog niet lekker draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de basis betreft online marketing nog niet goed staat. Anders ben je ook niet op zoek naar hulp om je bedrijf beter online vindbaar te maken. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Omdat ik je toch graag wil helpen kan je in termijnen betalen. Neem contact op voor extra informatie of bij vragen.

Dit kan per call verschillen maar het zal sowieso plaatsvinden op woensdag en/of vrijdag.  De groepscall is altijd op vrijdag om 10.00.

 

Neem dan even contact op. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Je kunt alles vragen. We kunnen samen even ons scherm delen bij bepaalde situaties en ik ben uiteraard je steun en toeverlaat voor 3 maanden. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn Online Academy, hier staan ook instructievideo’s. Ik vertaal de theorie direct naar de praktijk. Zo kan je direct meedoen om het voor je eigen bedrijf te fixen!

Op deze pagina heb ik zo uitgebreid mogelijk mijn best gedaan om het concept van de workshops duidelijk te maken. 

Twijfel je vooraf of het iets voor je is? Neem dan even contact met me op. Ik geef je eerlijk advies. 

Maar ik weet zeker, als je met deze dingen aan de slag wilt maar niet weet hoe, je écht veel hebt aan deze workshops. 

Betreft alle kennis, jazeker! Het zijn drie intensieve maanden waarin ik je aanraad om zo weinig mogelijk andere dingen te plannen. Ik zou deze drie maanden écht gebruiken om alles toe te passen en voornamelijk te gaan brainstormen over je overall strategie, aanbod en het uitwerken van je content.

Tijdens onze calls kun je uiteraard al je vragen stellen. Daarnaast heb je ook nog 12 maanden toegang tot de Online Academy.

De tijdsduur is natuurlijk ook sterk afhankelijk van je eigen commitment. Je moet er wel iets voor doen. Ik ben je grootste motivator voor deze periode. Let’s do it! 

Ik vertel alles in simpele taal. Ik doe mijn best om het 100% over te brengen. Natuurlijk bestaat er een kans dat je het best moeilijk vindt. Logisch. Daarom krijg je toegang tot de online academy. Hier kun je maar liefst 70 lessen bekijken. Per onderdeel wordt alles uitgelegd en kun je instructievideo’s bekijken.  De kracht van de calls is natuurlijk het direct contact met elkaar en vragen stellen.

Dus no worries, ik denk dat je er écht wel uitkomt met mijn hulp en alle andere tools. 

Ik maak gebruik van WordPress, Elementor Pro en MailBlue. In de instructievideo’s leg ik alles uit middels deze tools. Ik durf dus niet te zeggen of dit in de programma’s die jij gebruikt hetzelfde werkt. Alhoewel het principe meestal overal hetzelfde is, zal je zelf even moeten zoeken. Ik ontleen hier verder geen rechten aan.

De theoretische kennis is algemeen en overal toepasbaar. Alhoewel het natuurlijk makkelijker is als je ook met bovenstaande software werkt.

Een claim dat jij bijvoorbeeld gegarandeerd 10k gaat verdienen vind ik niet eerlijk om te beloven. Iets wat je goed moet beseffen is dat online marketing een inspanningsmiddel is en niet vooraf te bepalen valt wat wel of niet werkt voor je bedrijf. Het is  dus onmogelijk om vooraf resultaten te voorspellen. Online marketing blijft ten alle tijden testen. Elke eerlijke marketeer zal dit tegen je zeggen. Ik neem je hierin ook volledig mee tijdens de workshops.

Ik kan je vanuit hier dus geen garantie bieden voor een hoge omzet en succes. Alleen het aanhoren is niet voldoende. you have to do the work first! 

Je moet dus echt zelf aan de bak! Wel heb je echt een fijn programma en online academy tot je beschikking die je precies vertelt aan welke knoppen je moet draaien om succes te behalen. Hoe je alles vervolgens gaat inzetten, optimaliseren en bijsturen is aan jou. Wij vullen de calls in waar jouw behoefte bij ligt en waarvan ik denk dat het nodig is om zo snel mogelijk betalende klanten binnen te slepen. Maar no worries! Hard works pays off! 

Ik ga gedurende periode hier volledig bij ondersteunen. Samen gaan we het werk neerzetten die er voor gaat zorgen dat de praktische zaken allemaal op en top in orde zijn. 

Over het algemeen werkt een marketingstrategie en funnel als die volledig is afgestemd op jouw doelgroep en je aanbod helder is. Als deze 100% past bij jou. Ik geloof heel erg dat je vanuit jouw gedreven energie de juiste mensen aan zult trekken.

Bedenk ook dat iedere branche anders is qua doelgroep, marktverzadiging, concurrentie etc. Omdat je minder leads genereerd dan verwacht wil dus niet direct zeggen dat je funnel/marketing niet werkt. Het kan ook zijn dat de rek eruit is na een tijdje. Eventuele advertentiekosten duurder zijn geworden of zoveel andere dingen. Het mooie is dat je met de basis weer gemakkelijk een nieuwe funnel/campagne kan opbouwen.  

Heb je echt het idee dat je funnel/marketing aan verbetering toe is? Laat dit dan weten. Dan kijken wij hier opnieuw naar en waar nodig kunnen aanpassingen/verbeteringen gemaakt worden tijdens een sessie. 

Even bellen?

Hang in there, i'm here to help you!

Heb je nog twijfels?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen om je twijfels en zorgen te bespreken. Ik geef je eerlijk advies. Ook bij overige vragen mag je altijd contact opnemen. 

Je kunt mij bereiken door te WhatsAppen naar 06-53789120, mailen naar info@www.smartkoalamarketing.nl of boek een gratis call in. 

×