Ontdek mijn 3 geheimen voor een winstgevende Online Business

🚀 Back to Business Challenge: Boost Jouw Online business

Elke dag een QUICK WIN, makkelijke implementeerbare tools, handige stappenplannen en kant-en-klare templates om jouw marketing een boost te geven!

T.W.V. € 197 -> NU GRATIS tot 1 september

Dit kan je na de challenge!


Dit krijg je:

✦ Mini Challenge - 3 Dagen

Ik bied je een korte, maar intensieve challenge van slechts 3 dagen, waarin je waardevolle inzichten en actiepunten krijgt die direct impact hebben op je online onderneming. We starten begin september – je ontvangt meer info via de mail!

✦ Video's in je mailbox

Elke dag ontvang je een video rechtstreeks in jouw mailbox. Deze video’s bevatten inhoudelijke uitleg, praktische tips en strategieën om jouw business te laten groeien. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot werkboeken, templates en handige stappenplannen die jou voorzien van gemak en veel tijd zullen besparen!

✦ Dagelijkse contactmomenten

Tijdens de challenge ben ik dagelijks beschikbaar tussen 14.00 en 15.00 in de DM om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. 

✦ Je mag 1 onderdeel insturen ter controle

Heb je een specifiek aspect van je business waar je feedback op wilt? Je hebt de kans om dit in te dienen via de mail en persoonlijke feedback te ontvangen.

✦ Toegang besloten FB groep

Je krijgt toegang tot een exclusieve community waar jij en andere deelnemers kunnen samenkomen, discussiëren, vragen stellen en elkaar tijdens de challenge kunnen ondersteunen.

✦ Gratis toolkits, templates, planners, guides en meer...

Denk aan toolkits die helpen om ChatGPT in te zetten voor je marketing met 30 kant-en-klare prompts, makkelijk implementeerbare content strategieën, planners voor content, stappenplan tot pakkende content schrijven, sjablonen om je aanbod kristalhelder te krijgen, templates voor advertentieteksten, een guide voor het (marketingtechnisch) ontwikkelen van een masterclass en NOG MEER! 

Dit is je KANS OM DEZE CHALLENGE T.W.V. €197 HELEMAAL GRATIS TE KRIJGEN. Hierna geldt de reguliere prijs. Dit is dus een one time offer ONLY!

MELD JE DIRECT AAN VOOR DE WACHTLIJST EN WEES VERZEKERD VAN JE GRATIS PLEKJE!

×